خسارت تاخیر تادیه چک

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
روزتون بخیر
من از اواخر سال 99 چند فقره چک از یکی از دوستام دارم که با توجه به داشتن شاکیهای دیگه الان یک سال و نیم در زندان هست. من چکها رو برگشت نزدم حالا سوال:
1. مقدار جریمه دیرکرد هر یک میلیارد تومن تا این تاریخ چقدر میشه
2. اگر این آقا بخواد پول شاکیها رو فقط با پرداخت مبلغ چک تصفیه کنه که بیاد بیرون و من به این امر راضی نباشم، چون باید مدت زمان دیرکرد و ضرر و زیان من رو جبران کنه چقدر زمان دارم که چکها رو به اجرا بزارم و ازش شکایت کنم که نتونه آزاد بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر چک صیادی و ثبت شده است درخواست صدور اجرائیه مستقیم بدید در غیر این صورت دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح کنید.