مراجعه به کلانتری جهت پیگیری شکایت

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من همسرم ورشکست شده و به تعداد افراد زیادی بدهکاریم که تعدادی مشتری هستند که مبلغ پرداخت کرده اند ولی جنس تحویل نگرفتند که از انها زمان خواستیم برای برگشت مبالغشان منتهی بعضی مدارا نمیکنند تهدید به شکایت کلاهبرداری و...
میکنند بعضی مبالغ به حساب من واریز شده بودند امروز بعد از چند تماس از یک شماره ثابت که جواب ندادم از یک شماره همراه شخصی همچین پیامی برای من ارسال شد

سلام درخصوص شکایت اقای عبدالله قربان زاده علیه شما وهمسرتان به کلانتری
14 گلسار رشت مراجعه نمایید...
افسر نگهبان کلانتری گلسار

قربان زاده یکی از مشتریان بوده، میخواستم بدونم همچین چیزی سندیت داره؟ من به استناد این پیام مراجعه کنم به کلانتری؟ یا ایشون از سر اشنابازی با کلانتری همچین کاری کرده، مگه نباید ابلاغ برای من بیاد؟
من میتونم اهمیت ندم به پیام؟ ممنون میشم پاسخ کامل به من دهید

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی تماس از کلانتری با شماره موبایل شیوه معمولی می‌باشد که بهتر است حضوری پیگری نمایید.