رد مال در جرم سرقت و اعسار از ان

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شخصی به اتهام سرقت به 3 سال حبس و رد مال محکوم شده و 3 سال حبس خود را گذرانده است ولی نتوانسته رد مال انجام دهد و توانایی رد مال را حتی به صورت اعسار و اقساط ندارد وبرای خرج داخل زندان کارهای زندانیان را انجام می دهد تقاضای اشتغال در زندان کرده که هنوز انجام نشده است و ایشان هیچ مالی هم ندارد و تقاضای خیر نیز شده است ولی کسی نیامده است و مال ربوده شده هم خرج خورد و خوراک و اجاره مسکن کرده است آیا با وجود اینکه حبس خود را گذرانده ولی از رد مال عاجز است باید همچنان در زندان بماند راهکار چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه موضوع جنبه خصوصی دارد باید شاکی شما رضایت دهد یا اینکه از طرف خیرین یا ستاد دیه برای شما اقدامی کنند