مطالبه بدهی. مرحوم از سایر ورثه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. اگر شخص متوفی بدهی داشته باشد آیا طلبکارها می توانند از خواهر آن شخص(که خانه به نام خودش دارد) پول را طلب کنند، در صورت وجود پدر و مادر؟ و شاکی خواهر متوفی شوند ؟ و 3 شاهد به دادگاه ببرند.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هر شخصی ضامن دیون خود است و سایر ورثه من بدهی‌های وی نمی‌باشند خواهر جز وراث طبقه اول نیست و در خصوص بدهی وراث حتی طبقه اول نیست ضامن نیستند چه برسد به خواهر که در طبقه دوم است