تاثیر رضایت شاکی در مجازات تعزیری

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من محکوم به 99ضربه شلاق تعزیری شدم و حکمش صادر شده به جرم رابطه نامشروع دون زنا وهمسر سابقم رضایت داده ایا قابل خریدن هست این شلاق با توجه به اینکه شاکی رضایت داده و اینکه برای استخدام شدنم سابقه کیفری میشه برام؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام رضایت شاکی میتونه تاثیر داشته باشه در تقلیل مجازات و اگر تسلیم به رای هم در مهلت تجدید نظر بزنید این اتفاق میوفته. اما اینکه تبدیل به جزای نقدی بشه به نظر قاضی بستگی داره