پرسش در مورد مفهوم رای هیئت تشخیص اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین برای بیمه بیکاری وبازگشت بکار شکایت کارفرمامو گردم خاستم در مورد این رای راهنمایی کنید خدا خیرتون بده.ﻣﺒﺎﺩﺭﺕ ﺑﻪ ﺻﺪﻭﺭ ﺣﮑﻢ ﻧﻤﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﻋﻨﺎﯾﺖ ﺑﻪ ﺍﻗﺮﺍﺭ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﺿﻤﻦ ﺍﺣﺮﺍﺯ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﮐﺎﺭﮔﺮﯼ ﻭ ﮐﺎﺭﻓﺮﻣﺎﯾﯽ ﻓﯽ ﻣﺎﺑﯿﻦ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﻣﻨﻄﺒﻖ ﺑﺎ ﺳﻠﻄﺎﻧﯽ ﺑﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﮑﺎﺭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺤﺚ ﻭ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺍﻭﺭﺍﻕ ﻭ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎﺕ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻭ ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻤﺎﻉ ﺍﻇﻬﺎﺭﺍﺕ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﺑﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺁﺭﺍ ﺭﺍﯼ ﻫﯿﺎﺕ : ﻫﯿﺎﺕ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻣﻮﺿﻮﻉ
ﺷﺨﺼﯽ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻏﯿﺮ ﺍﺭﺍﺩﯼ ﺩﺍﻧﺴﺘﻪ ﻭ ﺿﻤﻦ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﺍﺧﺮﺍﺝ،ﺣﮑﻢ ﺑﻪ ﺭﺩ ﺍﺩﻋﺎﯼ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺻﺎﺩﺭ ﻣﯽ ﻣﺎﺩﺗﯿﻦ 2ﻭ3ﻗﺎﻧﻮﻥ ﮐﺎﺭ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ 1.2.1397ﻟﻐﺎﯾﺖ 29.2.1400ﺩﻋﻮﯼ ﺧﻮﺍﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻭﺍﺭﺩ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻭ ﻣﺸﮑﻼﺕ
ﻤﺎﯾﺪ

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به مطلب ارسالی رای به ضرر شما صادر شده و خواسته پذیرفته نشده است.این آرا بدوا قابل اعتراض در هیبت حل اختلاف هستند و اگر آنجا اعتراض نشد و یا بعد از اعتراض، مجدد هیبت حل اختلاف هم خواسته شما را رد کرد،از رای قطعی این هیبت ها می توان ظرف ۳ ماه به دیوان عدالت اداری شکایت کرد