پیشگیری از تعرض جنسی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقت بخیر
من با یک مورد ازار جنسی رو به رو هستم در محلی که به کتابخونه میرم
فرد مورد نظر یه فرد مسن هست که کاملا واضح به ازار جنسی از نوع نگاه کردن(هیزی) و همچنین تعقیب در ساعات خلوت جهت تعرض می پردازه
بنده خواستار پیشگیری از وقوع جرم و برخورد با این فرد جهت اسایش افراد مراجعه کننده به کتابخونه هستم
چگونه میتونم این موضوع رو با پلیس درمیون بذارم به گونه ای که موثر واقع بشه و همچنین برای خودم باعث دردسر نباشه؟ ایا صرفا گزارش به ۱۱۴1۴ کافیه؟
پ ن: این کتابخونه واقع در پارک هست و کودکان هم در معرض خطر هستند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.برای پیشگیری از این مسئله بهتره حداقل خودتونو توی اون مسیر قرار ندهید تا ب اتون مشکلی پیش نیاید وگرنه پیگیری قانونی این جور مسائل با این وضعیت نه تنها به نتیجه نمیرسه بلکه ممکنه براتون دردسر ساز هم بشه به دلیل اینکه قابل اثبات نیست.