اعتراض به نظر پزشکی قانونی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر خسته نباشین بنده درسال ۹۹ تصادف درمحور آستارا اردبیل داشتم بلحاظ اینکه مسیراردبیل به شمال فقط ازمحور گردنه حیران میباشد ده روز پیش در همان محور دچارسانحه تصادف شدیم ودوباره به پزشکی قانونی آستارا اعزام شدیم پزشکی قانونی آستارا پرونده رو فرستاده پزشکی قانونی رشت توکمیسیون که نظرشو فرستاده توعکس معلومه ضمنا کروکی تصادف وگزارش ۱۱۰ وپرونده بیمارستانی وصورتجلسه ۱۱۵ که درحال مصدوم ما رو برده بیمارستان درپرونده موجود میباشد که پزشکی قانونی بدون توجه به آن نظر داده ضمنا شهود که حین تصادف مارو دیدن بنظر شما اعتراض بدیم دوباره کمیسیون بریم نظریه چی میدن حقمون ضایع نشه پرونده امروز رفته دادسرا ممنونم راهنمایی کنین

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم شما می توانید نسبت به نظریه پزشکیه قانونی در دادسرا اعتراض کنید و بازپرس یا دادیار رسیدگی کننده تصمیم خواهد گرفت ضمنا می توانید دلایل خود را در لایحه اعتراضی بنویسید جهت اظهار نظر در خصوص نظریه باید مطالعه شود موفق باشید