03 خرداد 1401

اثبات عدم بدهی به اقامه کننده دعوی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام .من از شرکتی نمایندگی پخش گرفتم .فردی برای من جهت ضمانت ملکی رهن گذاشت .بعد از دوسال جهت تسویه بدهی من مبلغی به شرکت پرداخت کرده و در مقابل چون بخاطر مسن بودن وی مبلغی پول و چند تا از چک های مشتری رو به ایشان دادم و از دخترش اثر انگشت و امضاء جهت تسویه بدهی و گرفتن چک تضمینی خودم که به شرکت دادم بود را گرفتم . حالا بعد از حدود ۴ سالی برای من شکایت کرده که پولی که جهت تسویه شرکت دادم را باید پرداخت کنم به وی .جناب وکیل میشود اثبات کرد که من بدهکاری به ایشان ندارم و مبالغ رو پرداخت کردم ؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله با استناد به مدارک موجود و اگر شهودی در این باب دارید ارایه نمایید که اگر موارد ذکر شده محکمه پسند باشد دعوی به نفع شما خواهد بود. موفق و موید باشید