21 مرداد 1401

سوال در خصوص استرداد اموال

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر بنده یه کولر اسپلیت 24هزار فروختم به ارزش 11 میلیون به یه مشتری و این کولر به هر دلیلی خراب شد بعد 2 روز بنده هم هیچ ضمانتی ندادم مشتری خیلی زنگ زد که بیا کولر رو پس بگیر منم چون سرم شلوغ بود بعد یک ماه کولرو گفتم مغازه همکارم بزار پولو بزنم بنده تا پولو زدم این آقا با کولر فرار کرد فیلم فرارش هم هست و رسید پرداختی پول هم هست

بعد بهش زنگ زدم گفتم چرا فرار کردی گفت گفت کولر خراب شد من رفتم یه تعمیر کار آوردم سه تومن هزینه کردم باید اون پولم بدی تا کولرتو برات بفرستم

آخه من هیچ ضمانتی ندادم با این حال چطوری میتونم کولرمو پس بگیرم ؟

طرفم میگه کولرت دزدیه و سرم کلاه گذاشتی منم گفتم فاکتور خریدم موجوده و حتی خود طرفم که ازش خریدم شاهده

بنظرتون چیکار کنم بیخیال کولر شم یا شکایت کنم ؟

احتمال داره با اینکه کولرو داره با پولو زدم بره باز شکایت کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه کولر را خریداری کرده اید و سرقتی نیست میتوانید دادخواستی با خواسته استرداد اموال منقول مطرح نمایید و فروش و سپس فسخ فروش را شرح دهید همچنین پرداخت پول به خریدار را و متقاضی استرداد کولر خود شوید. حتی می‌توانید از باب تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان شکایت کنید