22 آبان 1399

خلع ید

اصغر اسکندری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده خوانده هستم.خواهان دارای سند شش دانگ زمین است و فاقد سند طلق دارای عیان.آپارتمان مذکور نیز فاقد پایان کار است و خواهان دعوی خلع ید کرده است.بنده در آپارتمان ساکن هستم.دادگاه نیز به مدت یک سال است فقط احتیاط میدهد.راهنمایی کنید نتیجه چه می شود.بنده هیچ مدرکی ندارم و خواهان فقط سند عرصه دارد و نه عیان و ملک نیز فاقد پایان کار است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دادخواه محترم متاسفانه مشخص نکردید که تصرف شما در آپارتمان مد نظر تحت عنوانی بوده است بهر حال خواهان دارای سند مالکیت نسبت به عرصه را ندارد نداشتن پایانکار دلیل موجهی بر ادامه تصرفات شما تلقی نخواهد شد از طرف دیگر هیچگونه دلیل و مدرکی مبنی بر مالکیت عیانی و یا منافع عیانی ندارید به نظر تصرفات شما قانونی نمی باشد