27 مهر 1401

تهدید بعد از رضایت و ادامه روند

دسته بندی : کیفری | تهدید به قتل
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام من یه شکایتی علیه دونفر مطرح کردم که با پادرمیانی قاضی رضایت دادم اما امروز بازم مورد تهدید به قتل قرار گرفتم ازطریق پیامک وهمان شخص بعد موضوع پرونده قبلم همین بوده که چند ماه پیشم یه شکایت دیگه کردم بابت همین موضوع به اصلاحی این دومین پرونده هستش که بار اول با احذ تعهد بومیخواستم بدونم الان که دوباره اقدام به تهدید کرده وپرونده هم قرار موقوفی صادر شده میتونم اعتراض بزنم یا مجدد شکایت مطرح کنم کدام راه حل جوابگو

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید مجدد طرح شکایت نمایید درصورتی بخواهید رضایت دهید به قاضی عنوان نمایید که ترک تعقیب صادر نماید که اگر زمانی مجدد اقدام نمود دوباره همان پرونده به جریان افتد ونیازی به طرح شکایت جدید نباشد