18 آبان 1401

خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ما یه زمینی داریم ک سندش به اسم مادربزرگ بابام هست ک سندش دست بابام اینا هست و زمین میرسید ب پدربزرگ و بعدش ب بابام اینا و زمین الان دست پسر دایی بابام هستکه اونموقع داده بود زمین و مادربزرگ بابام ب پسر داییش ک بعد اون زمینو بهش بدع میخواستم بدونم ما میتونیم کاری کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی درصورتی که جده پدری صرفا زمین مزبور را تحت عنوان امانت، اجاره و یا... به پسردایی تحویل داده اند با توجه به فوت جده پدری پ انتقال قهری به وراث می توانید دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف از زمان فوت جده مادری الی رفع تصرف مطرح نمایید موفق باشید