26 آبان 1401

شکستن و فک پلمپ منزل...

دسته بندی : کیفری | شکستن و محو کردن پلمپ
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده از داداشم یه منزل خریدم و بعد دوماه مشخص شده طرفی که منزل و به داداشم فروخته به شخص دیگه ای هم فروخته من از برادرم سند ۶ دانگ ندارم و فقط توی بنگاه قولنامه نوشتیم الان که منزل اومدن پلمپ کنن دیدن وسایل ما توشه و یک کلید به ما دادن یک کلید به طرف مقابل زار و زندگی من تو خونه است
۱.من میتونم فک پلمپ کنم و تا اتمام دادگاه اونجا زندگی کنم؟؟
۲. هزینه اش چقدره منزل و ۲ میلیارد خریدم؟؟
۳.اگه برم از خونه چیزی بردارم جرم مرتکب شدم؟؟
بی نهایت ممنونم ازتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی در شکستن پلمپ مرتکب جرم شده و قابل مجازات است بنابراین امکان زندگی و یا فم پلمپ جهت برداشتن لوازم نمی باشد. اگر مقصود از هزینه حق الوکاله می باشد توافقی است و می بایست با وکیل انتخابی توافق نمایید. موفق باشید