08 آذر 1401

شکایت تحت عنوان ارتشا و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | گرفتن رشوه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض ادب مجدد. پیرو سوال قبلی مدیر عامل شرکتمون به دادگاه مراجعه کردند و اعلام کردند که تماما پولی که به من دادند رو برایش از طریق صرافی حواله ارزی زدم . صاحب صرافی هم مدارک واریز ارزی به حساب مدیر عاملمون رو ارایه دادند. مدیر عاملمون اعلام کردند که بنده کارمند شرکت خودشون هستم و اصلا لزومی ندارد به من رشوه پرداخت کند و تمام پولی که بحساب من واریز کردند صرف مصارف شخصی خودشون شده . حتی یه وام جزیی از شرکت گرفته بودم و فیش واریز اقساط راهم به دادگاه ارائه دادم. من اصلا پولی جهت خودم دریافت نکردم که بخوان بگن تحصیل مال نامشروع کردم . به دادگاه هم عارض شدم که من فقط از شرکتی که حقوقمو میده بحسابم پول واریز شده و از شرکت دیگری نبوده . من از مدیر خودم چرا باید رشوه بگیرم .
حالا بنظر شما ممکنه براعت ندن یا پیرو فرمایشتون بگن تحصیل مال نامشروع ؟ با توجه به توضیحات مدیر عاملمون ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی با عنایت به اسناد و مدارک ارایه شده و اصول حاکم بر رسیدگی در امور کیفری بویژه اصل برائت، احتمال صدور قرار منع تعقیب و یا برائت است. توصیه میگردد حدالمقدور وکیل بگیرید تا از حقوق شما بنحو تخصصی دفاع گردد. موفق باشید