02 دی 1401

جلب و تحویل متهم و رفع توقیف وثیقه

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش تریاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام و وقت بخیر
یه سوالی داشتم. عموی بنده تقریبا پارسال به دلیل حمل زیاد مشروبات الکلی دستگیر شد و زندانی شد تا اینکه پدر و عموم و عمم سند خانه پدریشان (پدرشان فوت شده) به عنوان وثیقه قرار دادن تا آزاد شود تا مراحل قانونی توسط دادگاه طی شود. منتهی بعد از گذر مدت زمانی و پس از دادگاهی شدن عموم و نرفتنش به دادگاه (فک کنم فقط یک بار رفت) حالا که جریمه او و مدت زمانی که باید زندانی بشه اومده و چندین بار ابلاغیه هم براش اومده. اخرین ابلاغیه چند روز پیش برای پدرم اومد که باز کردیم زده بود اخرین یاداوری. و مهلت اخر تا تاریخ ۱٠/۲٠ دادن. حالا عموی من نمیره خودشو معرفی کنه و رابطش با پدرم و عموی بزرگم خوب نیست و درارتباط نیستن باهم( ناگفته نماند عمه ی بنده هم رابطش با پدرم و عمو بزرگم قطعه) ما نمیدونیم چجوری ایشون رو به محل معرفیش ببریم تا سند دچار مشکل نشه چون وراث به دنبال تقسیم ارث و میراث خودشون هستن.. لطفا سریعا کمک کنید تا بتونیم ایشون رو دستگیر کنیم و سند رو ازاد کنیم.
پدرم میگفت فردا بریم نیابت جلب بگیرم که برن دستگیرش کنن سند به مشکل نخوره.امضای وراث دیگر هم لازمه برای نیابت جلب؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛کاربر محترم میتوانید از قااضی حکم جلب را تقاضا تا با جلب تحویل دادکاه داده و وثبقه آزاد شود