05 مرداد 1400

ایا تخریب دیوار و درخت دیگری جرم است ؟

دسته بندی : کیفری | تخریب
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، بنده زمین مسکونی در روستا بصورت قانونی تصرف نمودم و زمین را دور تا دور سنگ چینی و یک نخل ۲ساله در آن کشت کردم ، حال اگر فردی بصورت تعمد سنگ چینی منو تخریب ویا به نخلی که کاشتم آسیب برساند چه جرمی را مرتکب شده است...باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در فرض سوال حتی چنانچه تصرفات شما غیر قانونی هم بود ولی چون مالک دیوار و درخت هستید هیچ شخصی حق تخریب اموال شما را ندارد و مطابق ماده ۶۷۷ قانون مجازات اسلامی قابل تعقیب کیفری است