تخریب وسیله نقلیه توسط همسایه

دسته بندی : کیفری | تخریب
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، بنده ماشین خودم رو تو کوچه پارک میک میکنم. چند وقتیه خط و خش های ناشی از خراش عمدی کلید رو میبینم رو در ماشین و کارشناسان هم آن را تایید میکنند. امروز یه کاغد روی ماشینم بود که نوشته بود اگه برنداری ماشین رو پنچر میکنم یا آتیش میزنم. میدونم کیه ولی مدرک خاصی ندارم، چیکار کنم فقط یه دست خط دارم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما اگر مطمئن هستید شکایت ثبت کنید و با کارشناسی همون دستخط میتونید به اثبات برسونید