28 دی 1401

امکان مطالبه حق الزحمه برای من وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه حق الوکاله به درخواست وکیل
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
بنده بابت پیگیری و دریافت دیه از وراث مرحومه وکالتنامه دارم که پیگیر پرونده باشم جهت دریافت دیه که بعد از دریافت دیه حق الزحمه خودم رو دریافت کنم که الان متاسفانه دیه رو دریافت کردن و از پرداخت حق بنده خودداری میکنن میخواستم بدونم که آیا با وکالتی که دارم میتونم کاری انجام بدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ مستحضر باشید اگر چنانچه حق الزحمه وکالت شما در قرارداد فی مابین درج شده و یا بواسطه ارائه ادله محکمه پسند قادر به اثبات ان باشید امکان مطالبه حق الزحمه بموجب طرح دادخواست بطرفیت وراث قانونی وجود خواهد داشت. موید باشید