16 اسفند 1402

مطالبه حق الوکاله وکیل

دسته بندی : حقوقی | مطالبه حق الوکاله به درخواست وکیل
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید از بنده بابت تخریب وتوهین وورود به عنف و تهدید در یک دادخواست شکایت شده آیا اگر بنده مثلا در دو مورد محکوم بشوم حق الوکالهه شاکی که برا خودش وکیل گرفته دوتا 30میلیون میشه یا یدونه 30میلون از من میگرن بغیر از جریمه که قاضی اگر اثبات شود برای من در نظر گرفته خواهدشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حق الوکاله وکیل به شرطی که در قرارداد الکترونیکی ، مبلغ حق الوکاله ذکر شده باشد طبق تعرفه قابل مطالبه است