28 دی 1401

درج شغل معین در سند سرقفلی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی صلح سر قفلی
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وعرض ادب وتشکرازوقت جنابعالی.سرقفلی مغازه ای رابه صورت حکم دادگاه خریداه ام که عنوان شغل ان نامعین است اگربخواهم برای فروش اقدام کنم ودوبا ه حکم بگیرم ایا قاضی دوباره حکم به نوع شغل نامعین میدهد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شغل در اسناد سرقفلی یا به عبارت دیگر (اجاره نامه مبنای سرقفلی)از اهمیت فراوانی برخوردار است.هدف از خرید باید معلوم و مشخص باشد.در خود اسناد سابق بر حکم دادگاه دال بر انتقال قهری عنوان شغل بایستی نوشته شده باشد.در غیر این صورت شاید بتوانید از دادگاه اگر فرصت فراهم است اصلاح رای را خواستار شوید.