28 دی 1401

ثبت علامت تجاری در اداره مالکیت معنوی

دسته بندی : حقوقی | مالکیت معنوی
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
در ثبت آثار هنری مشکلات عدیده و چندگانه ای هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مجموعه ای که در رسته طراحی و ساخت طلا و جواهرات فعالیت مینماید و از طریق سازمان مرکز مالکیت معنوی https://ipm.ssaa.ir اقدام به ثبت برند خود در رسته تخصصی کرده است، نیاز هست برای هر طرح جدید اقدام به ثبت در سامانه ثبت آثار ادبی -هنری وزارت ارشاد ircrs.ir اقدام به ثبت آثار خود بنماید، با این شرایط خیلی درگیر مراحل اداری خواهند شد و مجوز ثبت در سازمان مالکیت معنوی کافی نیست و چه تاثیری دارد و باید حتما در سامانه وزارت ارشاد ثبت شود؟؟؟
چگونه باید اثار کپی شده را پیگیری حقوقی انجام داد، ایا به نتیجه میرسد!!؟
ممنون میشم در این زمینه ما را یاری و کمک رسانید...
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ثبت علامت در اداره مالکیت معنوی صرفا به معنای ثبت یک نام تجاری انحصارا برای مالک آن است و اگر در اداره ی دیگری یا صنف دیکری مراحل،مقررات و مراتبی باید رعایت گردد منفک از اداره مالکیت معنوی است مثل اینکه یک شرکت تولید مواد غذایی برندی را در اداره علامت ثبت کند و این موضوع مانع از رعایت مقررات سازمان غذا و دارو نیست و باید مقررات آن سازمان جهت تولید رعایت گردد.