09 شهریور 1400

مستمری بازماندگان وحقوق ودستمزد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پدرم جانباز بودن فوت شدن حقوق به مادرم میرسه الان یه معوقه حقوق براشون واریز شده من و خواهرم می خواستیم بدونیم ایا از اون معوقه چیزی سهم ما نمیشه چون همش یکجا به حساب مادرم ریخته شده و شاید ایم معوقه از زمانی که پدرم زند بود باشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام بعد از فوت مستمری ایشان به همسر و فرزند دختر در صورت مجرد بودن و فرزند پسر تا سن ۲۰ سالگی و یا تا رمانیکه مشغول به تحصیل میباشد تعلق میگیرد.