مطالبه حقوق و تسویه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده ب مدت 5ماه در سالن زیبایی در شاخه طراح ناخن فعالیت داشتم..ب دلایلی نمیخاستم ادامه بدم ..با مدیر اونجا صحبت کردم ک تا یکماه دیگ من ک توی قرارداد ذکر کردین قبل از رفتن یکماه اعلام کنید من هستم بعد از اون نیستم.
اتمام 1ماه مصادف شد با 7 اسفند .
قرارداد مابین قرار بر 3ماه بوده وای توی قرارداد ذکر نکردن .بنده هم امضا نکردم فقط مشخصاتم و سفته 20تومانی بابت ضمانت.بعداز یکماه هیچ طراحی پیدا نکردن و من هم مریض شدم 1هفته گواهی استراحت گرفتم تا 13 اسفند
بعداز اون هرچقدر گفتم حقوق منو واریز کنید گفتند ک باید تو سالن میبودی تا ما یکیو پیدا میکردیم.
من ب اصناف شکایت کردم.ب اداره کار هم شکایت کردم.
تو جلسه اصناف ب دروع اول گفتن 2ت از مبلع پرداخت شده بعد گفتن ایشون ترک کار کرده 700تومن باید جریمه بشه روزانه بعد گفتن ن 5ت پرداخت شده از مبلع .
مسئول رسیدگی سند یا فیش واریزی خاستن ک گفتن نقدی دادیم اعتماد کردیم چیزی ازشون نگرفتیم.
درصورتی ک من اصلا حقوق نقدی نگرفتم .فقط واریز ب حساب .اداره کار هم گفتن باید کارفرما بگه شما اونجا مشغول بکار بودی وگرنه معتبر نیست مدارک.راهنمایی میکنید ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌تونید از صورتجلسه اصناف و تحقیق محلی برای اثبات اشتغال استفاده کنید علاوه بر حقوق بیمه و‌سایر مزایا هم‌دریافت کنید