10 شهریور 1400

مستند قانونی جرم ممانعت از حق چیه ؟

دسته بندی : کیفری | ممانعت از حق
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.در حال متارکه هستم.هنوز حکم طلاق قطعی نشده.همسرم سه ماهه قفل ورودی منزل مشترک رو تعویض کرده .ولی نفقه رو واریز میکنه . برای تنظیم "شکواییه ممانعت از حق" ب کدام ماده قانونی استناد کنم؟ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترمستند قانونی ممانعت از ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی است اما در صورتی که شما باید مالک عین یا منافع باشید .