ممانعت از حق و‌تکرار ان

دسته بندی : کیفری | ممانعت از حق
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید .بنده زمینی دارم که همسایه روبرو مانع رفت و آمد من به زمین میشود و اجاره پل زدن را نمی‌دهد شکایت کردم محکوم شد و اجرای حکم شد ولی بعد از آن دوباره ممانعت خود ادامه داد دوباره شکایت کردم چکار کنم تا بتوانم از سر مزاحمت آنها خلاص سوم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باتوجه به اینکه موضوع‌مشمول تکرار جرم‌مبشودداز دادگاه بخواهید مجازات وی‌را تشدید نماید تا مجددتکرار ننماید