11 بهمن 1401

تصادف به دلیل شرب خمر

دسته بندی : کیفری | تخریب
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانم نوري وقت بخير خسته نباشيد
من چند وقت پيش در جزيره كيش تصادف كردم و مست بودم ماشين طرف هم خسارت ديد
واسه مشروب خوردنم رفتم پيش قاضي ازم تعهد گرفت و جريمه
الان طرف رفته واسه مشروب خوردنم شكابت كرده الان چه اتفاقي ميافته؟ و من بايد چكار كنم
ممنون ميشم جواب بدين تشكر از لطفتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه از توضیح شما برمی اید نسبت به شرب خمر در دادگاه تعین تکلیف گردیده مدعی فقط می تواند نسبت به مطالبه خسارت وارده به ماشین اقدام نماید موید باشید