11 بهمن 1401

تصاحب زمین توسط منابع طبیعی؟

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به رای قاضی هیات حل اختلاف قانون تعیین تکلیف اختلافات اراضی موضوع اجرای ماده 56 قانون جنگل ها و مراتع
مهدی عابدمسرورخواه
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر عذر میخوام یه سوال داشتم خدمتتون ممنون میشم جوتبم رو بدید
من سال ۷۵ ازدواج کردم و داخل سند ازدواجم یک قواره زمین به متراژ ۲۰۰۰ متر در شهر ورامین مد نظر قرار داده شد
امسال من و همسرم به صورت توافقی از هم جدا شدیم و ایشون سند زمین رو به من تحویل دادن با یک وکالت نامه که زمین رو به نام خودم بزنم
امروز که رفتم ورامین ادتذه ثبت به من گفتن که این زمین اصلا وجود نداره و این زمین جز اراضی ملی شده و اداره منابع طبیعی سالهاست این زمینها رو تصاحب کرده و این سندی مه دست شماست باطل هستش اصلا وجود نداره که بخوایم چیزی به نامتون بزنیم
ااان من گفتم ارتون بپرسم ببینم میتونم از شوهرم شکایت کنم بابته این سند و وکالتی که به من داده شده و هیچ اعتباری نداره و وجود نداره ممنون میشم بهم کمک کنید و راهنماییم کنید 🙏🏼

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود برشما موضوع نیازمند بررسی بیشتر میباشد لکن در صورت مستحق للغیر در آمدن زمین میتوانید معادل ارزش آن را مطالبه نمایید