19 تیر 1402

اعتراض به تشخیص اراضی ملی سند شاهنشاهی

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به رای قاضی هیات حل اختلاف قانون تعیین تکلیف اختلافات اراضی موضوع اجرای ماده 56 قانون جنگل ها و مراتع
علی سنجری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ما یه سند شاهنشاهی داریم و قولنامه دست نویس از فروشنده و‌پدر بزرگمون که فوت شدن.
1 دانگ از زمین 250 هکتاری سمت ملارد هست که به تصرف منابع طبیعی در اومده
راهی هست که بشه از منابع طبیعی پس گرفت؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام برای پیگیری موضوع نیاز به اطلاعات بیشتری می باشد.اما در صورتی که با توجه به قانون ملی شدن جنگل ها و اراضی برای ملک سند صادر شده باشد باید مستثنیات بودن ملک موصوف را ثابت بنمایید. برای راهنمایی بیشتر میتوانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام بفرمایید.