13 شهریور 1400

شکایت از اتباع بیگانه در خصوص جرم توهین و تهدید و فحاشی از طریق تلفن

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.میخواهم از فردی شکایتم بابت توهین‌های ناموسی مستهجن و تهدیدجانی ناموسیش راثبت کنم اما وی در افغانستان هست (تلفنش ۰۰۹۳ و می‌گفت ایرانسل بین المللی ست) ، آیا وی از طرف قاضی محترم و پلیس پیگیری خواهد شد!!؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما دوست عزیز مطابق ماده ۳۱۶ آیین دادرسی کیفری ((به اتهامات اشخاصی که در خارج از قلمرو حاکمیت جمهوری اسلامی ایران مرتکب جرم می شوند و مطابق قانون، دادگاههای ایران صلاحیت رسیدگی به آنها را دارند، چنانچه از اتباع ایران باشند، حسب مورد در دادگاه محل دستگیری و چنانچه از اتباع بیگانه باشند حسب مورد، در دادگاه تهران رسیدگی می شود.)) شما میتوانید از طریق طرح شکایت در مرجع صالح‌ که شهر تهران‌ می باشد جرایم مذکور را پیگیری کنید .