ایجاد مزاحمت تلفنی کیفری

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
سجاد فاتحی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر
من دو سال پیش از خانمی خواستگاری کردم و ایشان نیز به من علاقمند بودن
ولی خانواده ها ناراضی بودن و بیشتر از سمت خونواده خودم بود
که باعث شد این ارتباط از بین بره
من تو این دو سال خیلی تلاش کردم که دوباره با اون خانم ارتباط برقرار کنم و همه چیز را درست کنم ولی ایشون منو از همه جا بلاک کردن
آخرین باری که بهشون پیام دادم عید را تبریک گفتم و بهشون گفتم دیگه مزاحمشون نمیشم ولی بعد 15 روز الان پیام اومده که من به جرم مزاحمت تلفنی احضار شدم
من جرمی مرتکب شدم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و درود. چنانچه مکرر تماس و یا پیامک ارسال و یا الفاظ توهین آمیز بکار برده اید و موجبات تالم شاکی را ایجاد نموده اید امکان طرح شکایت وجود دارد. باید موضوع بررسی تا راهکاری دقیق ارائه گردد.