27 بهمن 1401

گرفتن مدارک جرم سیاسی از اطلاعات

دسته بندی : کیفری | جرایم سیاسی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، چگونه میتوانم مدارک مربوط به زندانی بودنم رو بگیرم ، من زندانی سیاسی بودم و این زندان به مدت شانزده روز و یک روز در انفرادی اطلاعات و یک روز هم بازداشتگاه انتظامی بودم ، اینها مربوط به قبل تشکیل دادگاه هست و هنوز که اینو مینویسم دادگاه تشکیل نشده بعد گذشت تقریبا دو ماه ، آیا میتوانم مدرک مربوط به زندانی بودنم به مدت یک روز در انفرادی اطلاعات رو هم بگیرم یا خیر و همچنین مدرک مربوط به صدور کارت بانکی برای زندان و شخصه من از طرف بانک پاسارگاد رو میتونم بگیرم ، ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باید از ارگان مربوطه مطالبه کنید .ممکن است با دانستن علت درخواست مدارک با شما همکاری کنند .به طور قطعی نمی توان پاسخ داد.