06 اسفند 1401

درخواست مالک جهت تحویل ملک وقفی

دسته بندی : حقوقی | ابطال وقف نامه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من سال قبل یک ملک وقف شده رو به مدت یک سال اجاره کردم از هیئت امنا یک روستا ک ملک وقف حسینه شده بود
الان صاحب ملک اومده میگه این ملک رو من میخام و نمیخام اجاره بدم و خوهان پس گرفتنه «صاحب ملک میگه من در وقف نامه ذکر کردم که تا زمانی که زنده ام مسوول اموراتش خودم هستم »در صورتی ک این مغازه حدود ۷ ساله داره اجاره داده میشه
الان میخواستم بدونم چیکار کنیم
در صورتی ک ۷ ماه دیگه قرارداد داریم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربرمحترم بدوا باید صورتجلسه وقف را بررسی نموده درصورتی که بیانات مالک صحیح باشد باید انتقال مال غیر کیفری از شخصی متولی اقدام نمایید