16 اسفند 1402

آیا میتوانیم علیه هیات مدیره ساختمان شکایت کنیم ؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال وقف نامه
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود :
ما در شهرک بزرگ 716 واحدی زندگی می‌کنیم که متعلق به نهاجا رئیس نهاجا 10 سال پیش به شهرک آمدند و گفتند هیئت مدیره شهرک قانونی نیستند از آن زمان ما شارژ ماهیانه شهرک را نپرداختیم حالا هيئت مديره برای دیر کرد پرداخت شارژ از ما شکایت کرده اند ضمن اینکه به خاطر ساخت غیر قانونی سرویس بهداشتی و حسینیه توسط هیئت مدیره، سند برای خانه های داخل شهرک صادر نمی‌شود و هیئت مدیره اساسنامه قابل استعلام از دفتر اسناد رسمی ندارند و ما در جلسه شورا این مطلب را ذکر کردیم اما باز محکوم به پرداخت شدیم 20 رزو زمان تجدید نظر داریم خواهشم اینست که ما چطور محکوم به پرداخت به این افرادی شدیم که هیچ وجاهت قانونی ندارند و با استناد به چه ماده های قانونی می‌توانیم از خود دفاع کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله میتوانید اعتراض خود را به دادگاه تجدید نظر تقدیم کنید یک استشهادیه در خصوص ایجاد مزاحمت از حسینیه تنظیم کرده و بامضای مالکین ساختمان برسانید دعوی ایجاد مزاحمت و ساخت غیر قانونی را مطرح کنید میتوانید حکم تخریب را بگیرید البته در صورتی که عرصه ملک موقوفه نباشد و در صورت موقوفه بودن میتوانید ابطال وقف نامه را بخواهید در هر صورت دعوی کاملا تخصصی است و بهتر است از وکیلی که در این زمینه فعالیت دارد کمک بگیرید