مسدودی حسابهای بانکی بلحاط محکومیت سفته

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلم سپاس پیامکی از اجرای احکام برای پرداخت تقسیط آغازشده سفته محکومم پیامکی نیومدهیدفع حساب بانکیهام انسدادشدایاحکم جلب صادرشده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ پس از ثبت محکومیت مالی در اجرای احکام، با صدور اجراییه؛ اخطاری مبنی بر پرداخت مبلغ محکومی از هر حیث (اصل محکومیت و یا اقساط اعسار) به محکوم علبه صادر می گردد تا ظرف مهلت تعیینی جهت اجرای حکم و ترتیب پرداخت حاضر گردد، و این امر مانع از این نیست که با استعلام اموال، در صورت وجود اموال منقول و غیرمنقول بنام محکوم علبه، آن اموال توقیف نگردد.. فلـذا مسدودی حسابهای بانکی شما در راستای همین اقدام اجرای احکام صورت گرفته است.. در صورت لزوم جهت بررسی گردشکار پرونده و صدور و یا عدم صدور جلب،، با هماهنگی از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..