اعلام رضایت در اجرای احکام مدنی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من در سال 97 چکی به مبلغ 50 م ام برگشت خورد و امسال با احتساب اجرای احکام 230 م شد با شاکی توافق کردم که در حضور کلانتری رضایت نامه را امضا کنه و من هم 190 م پول به حساب اش ریختم و بعدا اون از طریق دفتر قضایی بفرسته روی پرونده اما الان دوماه نمیره
من خودم رضایت را فرستادم ولی میگند شاکی هم باید بفرسته
من هم فرم رضایت نامه با مهر کلانتری که بدون قید و شرط را دارم ازش و هم رسید واریزی های پول
حالا راه حل من چیه؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام می بایست مبلغ را در اجرای احکام پرداخت می نمودید تا این مشکل پیش نیاید اکنون نیز اسناد واریز وجه و همان متن را ضم لایحه ای کنید و از قاضی اجرای احکام درخواست خاتمه اجرا کنید البته باید نیم عشر را نیز پرداخت نمایید.