27 شهریور 1400

مطالبه وجه نسبت به پرداخت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام خدمت تمامی وکلای عزیز
بنده سال 95به آلمان سفر کردم و حدود 6ماه در آنجا حضور داشتم و بعد از بازگشت با خانمی آشنا شدم و رابطه ی ما به ازدواج کشیده شد ولی آواخر این رابطه قبل از ازدواج متوجه شدم این خانم در زمان دوستی با بنده شوهر داشته و طلاق گرفته و من به خاطر این موضوع و دروغ های پشت سر هم این خانم رابطه را تمام کردم. اما بنده بهمن 96 به این خانم که مدیر فروش درب بطری یک شرکت بوده به من پیشنهاد داد که میخواهد تولید درب بطری کند و به پول نیاز دارد بنده به مبلغ 8500یورو در حضور برادرانم به ایشون این پول را دادم اما با اینکه برادرانم گفتن رسید بگیر بند بر حسب اعتماد و شرایط ازواج نتونستم اینو ازشون بخوام و اما بعد از اتمام این رابطه ایشون یورو های بنده را پس نمیدهند و هر دفعه بهانه ای میاورند آیا با شهادت برادران میتوانم پولم را پس بگیرم.؟؟؟؟ ممنون از لطفتون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم پرونده شما نیاز به بررسی بیشتر و نیز جهت نتیجه مطلوب از مشاوره تلفنی استفاده نمایید .علی الحال شما با ارسال اظهار نامه و تنظیم متن قوی بخواهید تا وجه را پرداخت نماید درصورت استنکاف از مراجع قضایی با شهادت شهود اقدام نمایید