29 شهریور 1400

ایجاد مزاحمت و تهدید به انتشار عکس ؟؟

دسته بندی : کیفری | انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من متاهلم با یه آقایی رابطه داشتم ایشونم متاهل با دوتا بچه ،ازم عکس داره خونمون با خودش کنارهم ،حالا هی تحدیدم میکنه ،من دارم از استرس میمیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم چون اعمال ذکر شده در سوال برای هر دوی شما جرم محسوب می شود لذا احتمال اینکه تهدید را عملی کن بسیار کم است از طرفی به محض انتشار عکس فرد مذکور با شکایت شما علاوه برای جرم رابطه نامشروع به مجازات انتشار عکس و تصاویر خلاف عفت عمومی محکوم می شود .