ابلاغیه حضور در دادسرا

دسته بندی : کیفری | انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ابلاغیه ای بر ای من امده اتهام انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی به شعبه 5 دادسرای ناحیه 38 جرایم امنیت اخلاقی
اگر حضور پیدا نکنم چه میشود و چه باید کرد به طور کلی در حال حاضر من به دلیل پرونده قبلی حکم تعلیق دارم که 1 ملیون تومان برام در نظر گرفته شده بود.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر حضور پیدا نکنید و مستندات در دفاع از خودتون ارائه ندید جلب به دادرسی صادر میکنند و باز هم حاضر نشید محکوم میشید