پرونده در تعزیرات و تعیین جزای نقدی

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید .از طرف تعضیرات حکومتی ۹۷۸ملیون تومان جریمه نقدی شدم .این وسط من فقط باربری بودم و نمیدونستم چه باری تحویل گرفتم الان که بار گیر کرد فرار کردن خودمم نزدیک چهارسال داخل زندان تازه اومدم اشتغال بکار صاحب بار هارو ک با درد سر زیاد تحویل دادیم الان گردن نمیگیرن میگن بار مانیست قاضی هم جریمه رو میگه تو باید بدی یا بجای جریمه ۱۸سال زندان باید بمونی چندسال زندان بودم هرچی ک داشتم فروختم خرج کردیم الان اعتراض زدم رو پرونده یک سال ونیم جوابش برنگشته

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانید به شعبه ی مربوطه که پرونده شما در آن مطرح می باشد حضورا مراجعه نمایید و از طریق آن پیگیر پرونده تعزیرات خود شوید .و احتمال اینکه شما محکوم شوید وجود دارد مگر اینکه ادله ی کافی جهت تبرئه خود ارائه دهید . سلامت و سربلند باشید