07 خرداد 1401

افتـرا مبنی بر زایل نمودن بکارت

دسته بندی : کیفری | افترا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من با یه دختر نامزد کردم و ایشون به من تهمت زدن که بکارتش رو از بین بردم و همه جای فامیل آبرو منو برده هی میگه شکایت میکنم ازت. شکایتم نمیکنه. میگم خب بیا ببرمت معاینه بکارت نمیاد ، میگه باید عقدم کنی. تکلیف من چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ به صرف ادعا، دلیل بر اثبات ادعای مدعی نبوده و مدعی بایستی هر گونه ادعای خود را با دایل و مدرک اثبات نماید.. نکـته قابل توجه اینـکه؛ طبق قانون؛ شما تکلیفی به عقد ازدواج با ایشان ندارید.. در صورتیکه تمایل به ازدواج با وی نداشـته باشـید، هیچ کس نمی تواند شما را مجبور به عقد ازدواج با ایشان نماید..