شکایت بابت پیج اینستاگرامی

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پلیس فتا شاکی من شده بخاطر پست هایی که میزارم اینستاگرام پیج من پیج رقصه
جرمم زدن تولید و انتشار فیلم مستهجن
چیکار باید بکنم من
ممنون👋🏻

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید جهت دفاع از اتهام انتسابی با ضامن معتبر در دادسرا حاضر شوید وباید با قاضی صحبت کنید تا با اخذ تعهد عدم فعالیت در این خصوص پرونده شما را با قرار تعلیق تعقیب مختومه نماید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید