ابطال سند رسمی توسط مالک ملک

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
شخصی‌هستم‌که‌حدود۱۷سال‌پیش‌نصف‌ازیک‌خانه‌روستایی‌رابابت‌مهریه‌تحویل‌پسرم‌وهمسرش‌دادم‌که‌دران‌زندگی‌کنندتاهروقت‌که‌من‌احتیاج‌به‌نصف‌خانه‌ام‌نداشتمدرضمن‌سه‌پسر‌دیگر‌من‌هم‌درجریان‌هستند.وپسرم‌بعدازحدودیک‌سال‌اقامت‌درخانه‌ازطریق‌نامه‌شورا‌اقدام‌به‌اخذ‌سندثبتی‌برای‌کل‌خانه‌کرده‌ومن‌حالا‌متوجه‌سند‌شدم‌ایا‌میتوانم‌ازطریق‌دادگاه‌اقدام‌به‌ابطال‌سند‌کنم.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما تحت عنوان ابطال سند می توانید اقدام نمایید بعد از ابطال سند می توانید خلع ید ملک و تخلیه هم اقدام نمایید