مطالبه وجه چک و توقیف اموال

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من راننده پایه یک هستم و برای یه نفر 3 ماه کار میکردم و ماهی 17 میلیون توافق کرده بودیم که تو سه ماه بیست و هفت میلیون و هفتصد هزار تومان برای من پول داده منم از عوض این اقا چک دادم یکی از چک هاش پاس شده و یکیش برگشت خورده و یکی از چک ها رو بابت ضمانت دادم که الان نه پول کارگری من و میده نه پول چک رو میده یعنی کلا جواب من و نمیده دم در خونه اش هم که میرم میگه ندارم برو هر وقت داشتم میدم یا برو شکایت کن

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر چکی دارید ‌که وجه ان پرداخت نشده در ادانه روند مطالبه وجه چک اقدام و اموال مشارالیه را توقیف ویا در صورت عدم وجود اموال از طریق جلب اقدام نمایید