آیا به وکالتنامه تنظیمی با وکیل دسترسی دارید؟

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من یک سوال داشتم میخواستم ببینم اگر من وکالت بدم برای چک برگشتی صیادی ک در سامانه ب اسم خودم ثبت شده وکیل بگیرم بعد از رأی نهایی ک محکوم شود صاحب چک پول کل مبلغ چک ب حساب من واریز می‌شود یا وکیلم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود با توجه به حدود اختیاراتی که به وکیل داده اید وکیل مجاز است به اخذ محکوم به و یا مجاز نمیباشد پس وکالتنامه ای که به وکیل داده اید مراجعه کنید و حدود اختیارات را چک کنید