مطالبه ثمن معامله به نرخ روز به لحاظ للغیر بودن مبیع

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،شخصی۵هزارمتر زمین درقالب یک بیع بهم فروخت،دادخواست الزام به تنظیم سندو الزام به تحویل مبیع ثبت کردم،الان متوجه شدم پلاک ثبتی مندرج دربیع متعلق به فروشنده هست از نظر ثبتی وصحیحه، اما زمین مندرج دربیع، متعلق به پلاک ثبتی مندرج دربیع نمیباشد ومتعلق به فروشنده نیست،الان دادخواست الزام به تنظیم سند من رد میشه؟ یا دادگاه فقط به پلاک ثبتی مندرج دربیع توجه میکنه وبه زمین مندرج دربیع که متعلق به فروشنده نیست توجه نمیکنه وپلاک ثبتی رو به نامم سند میزنه وزمین رو سند نمیزنه؟یا وقتی برای دادگاه توسط کارشناس واستعلام مشخص بشه زمین مندرج دربیع متعلق به فروشنده ومتعلق به پلاک مندرج دربیع نیست کلا دادخواست الزام به تنظیم سند والزام به تحویل مبیع من رد میشه؟ومن آیا باید برم دادخواست ابطلان معامله بدلیل معامله فضولی ومستحق للغیر بودن مطرح کنم؟دقیقا چه اتفاقی رخ میده؟ خیلی مچکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام با استعلام و کارشناسی در صورت عدم انطباق پلاک ثبتی با زمین ،دعوی رد میشود و شما مستند به آن حکم میتوانید دادخواست مطالبه ثمن معامله را به لحاظ للغیر بودن ،به نرخ روز همراه با کلیه خسارات مطالبه نمایید.