مجازات حمل و نگهداری مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام .من را در هنگام مصرف مواد با ۲۰ سانت هرویین وشیشه گرفتند بار اولم هست وسابقه ای ندارم .حکم ان چیست .

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بیش از پانزده گرم تا سی گرم، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق است . اما با توجه به اینکه فاقد سابقه ی کیفری هستید اگر تسلیم به رای بزنید تا یک چهارم از مجازات شما کسر می‌شود و احتمال در نظر گرفتن تخفیف نیز وجود دارد . موفق و سربلند باشید