راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده ب جرم حمل و نگهداری 18 گرم شیشه در یک تعقیب و گریز از طرف الف تا اصفهان دستگیر شدم ، بعلت شلیک بب لاستیکها، ماشین چپ کرد و دوستم که با من بود بعد از دو ماه فوت کرد ، در حالی که من هرگز مسلح نبودم و اسلحه و پوکه کشف نشده ، دادگاه بدلیل اعترافات تحت فشار دوستم قبل از مرگ و کارشناسی پلیس آگاهی حکم به مسلح بودن حمل مواد داده و مسلح بودن را قطعی دانسته ، من الان در بازداشت موقت چهار ماهه هستم ، لطفا راهنمایی کنید چه اقداماتی باید انجام دهم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر برای اثبات اینکه مسلح نبوده اید باید دلیل ارائه دهید وصرف ادعا از شما پذیرفته نمی شود.