08 مهر 1400

مجازات رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ، جرم قانونی کسی که فرج یه زن نامحرم با رضایت لمس کنه یا بوسه بزنه چیه؟ یا همچنین خوردن الت تناسلی مرد توسط زن نامحرم چیه؟ البته برای اینکه زن از رضایتش بگه قبلش فیلم بگیریم که از روی رضایت بوده و اکراهی نیس که برای مرد گران تمام شود . دختر پسر هردو مجرد و دختر باکره میباشد ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم حتی با رضایت هر دو طرف این اعمال انجام شده باشد جرم و مجازات ۱۰۰ ضربه شلاق حدی خواهد داشت طبق ماده 637 موجود در قانون مجازات اسلامی روابطی فیزیکی که به مواقعه (رابطه جنسی) ختم نشود، نظیر بوسه، بغل، یا همبستری روابط نامشروع نامیده می شوند مصادیق ارتباطات نامشروع اعمال دون زنا ملامسه (لمس کردن) مصافحه (دست دادن و روبوسی) مقابله (مواجهه و رویارویی)بوسه توام با شهوت حضور بانوان در انظار عمومی بدون حجاب شرعی تاسیس مراکز فساد