مطالبه حق الوکاله توسط وکیل

دسته بندی : حقوقی | مطالبه حق الوکاله به درخواست وکیل
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
پروندهچك كيفري دارم كه وكيل گرفته شده، وكالت الكترونيك ٨ م اعلام كرده اما قرار داد دستي جدا با من نوشته ٣٠٠ م،قرار بود كه استعفا بدهد كه الان اينكار رو نميكنه، اين كار جرم هست يا ايشان ميتواند روي قرارداد دستي اقدام كند،؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ مطالبه حق الوکاله توسط وکیل در صورتی که دادرسی تمام نشده است،بستگی به مفاد قرارداد تنظیمی دارد.